Tanulásképpen rengeteg hazai és külföldi fotós blogot olvasok, vannak köztük kedvenceim amiknél az tetszik a leginkább, hogy mindegyik fotózás képei mások, más a hangulatuk, van benne valami egyedi, nem egy kaptafára, háttére, néhány kellékre van felfűzve az össze fotó.

Nekem is ez a célom, próbálom a kellékeimet folyamatosan bővíteni, hogy lehessen válogatni belőlük, hogy a végeredmény tényleg egyénre szabott legyen.

Most mégis úgy alakult, hogy a két kislányt, két egymás utáni napon fotóztam, szinte teljesen ugyanazokat a kellékeket vittem magammal, időhiány miatt kis se pakoltam a kocsiból, csak néhány dolgot, és mégis a két fotósorozat teljesen eltérő lett egymástól.

Ez a két kis apróság még csak pár napos, de már ilyenkor megmutatkozik, hogy egy ilyen kicsi babának is van egyénisége, életritmusa, és hogy ez mennyire különböző lehet!

Hanna hihetetlenül érdeklődő és aktív kisbaba, gyönyörű tágra nyílt szemekkel szemléli az őt körülvevő világot, most éppen a fotózást, és még véletlenül se akart elaludni máshol, csakis anya meleg közelségében.

Viccelődtünk is, hogy Esztinek is be kéne feküdnie mellé a kelléknek használt luxus mopsz ágyba. :)

Az én kisfiam pont ilyen volt, a nap 24 órájában igényelte az érintést, emlékszem milyen fárasztó tud ez lenni sokszor... Most már hat éves lesz, szerencsére még mindig nagy igénye van az összebújásra, én pedig próbálom kihasználni, ki tudja meddig lesz rá lehetőség. :)

Visszatérve Hannához, pár percre azért a nagy kimerültségben megadta magát, így születhetett néhány alvós kép is, a kedvenceim mégis a tágra nyílt szemmel nézelődősök, ilyenkor még benne van ezekben a szemekben valami abból a világból is, ahonnan érkezünk.

 

 hanna17.jpg

 

 hanna24.jpghanna8_1.jpghanna30.jpghanna25.jpglábik3.jpghanna36.jpghanna34.jpghanna16jpg.jpghanna2.jpg

Szerző: csakegypillanat  2012.05.31. 10:26 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csak1pillanat.blog.hu/api/trackback/id/tr704556619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása