Régóta gondolkodom már rajta, hogy a DVD, amin a kész képeket átadom, milyen külsejű legyen. Nem szerettem amikor csak egy sima bolti tokban volt, nem volt rajta semmi személyes, semmi különeges.

Akik voltak már nálam fotózni, azok tudják, hogy a fotózás közben, kialakul köztünk egy olyan kapcsolat ami elengedhetetlen a jó képekhez. Kell ehhez a kapcsolathoz bizalom, hiszen rám bízzák életük fontos állomásait, pillanatait. Kell hozzá nyitottság, ez a legtöbbünknek egy ismeretlen helyzet nem mindennap történik meg velünk, hogy fotóznak minket, sokan nem is szeretik. És kell hozzá sok sok türelem, kedvesség és szeretet, amit én is rengeteget kapok, és próbálok rengeteget adni is. Ez a legtöbbször oda-vissza tökéletesen működik, a végeredmény a nyers kép, amivel én még napokig, sokszor hetekig bíbelődök, mire azt érzem, hogy készen van, mehet a DVD-re, vagy a laborba. Az utolsó fázishoz, sokáig kerestem a megfelelő formát.

Szerettem volna, pont annyira szívvel-lélekkel, és nagy gondossággal elkészíteni, mint amilyen az egész képalkotás folyamata.

Azt hiszem most sikerült, a szívemhez közel álló megoldást találni. A legtöbb tok, a gyerekekkel közösen készül, iszonyúan élvezik ők is, Bence kisfiam most tanulja a cipőkötést, most ez remek alkalom a masni gyakorlásához.

Mutatom az alkotás folyamatát, és a végeredményt is, remélem Nektek is tetszik majd! :)blog4.jpg

 blog7.jpgblog2_1.jpgblog1_1.jpg

 

Szerző: csakegypillanat  2013.03.29. 21:32 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csak1pillanat.blog.hu/api/trackback/id/tr815183288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása