Ez az a sorozat amiről már akkor tudtam, hogy blogbejegyzés lesz, amikor a képek még meg sem születtek. :)

Ez az sorozat, aminek elkészülése számomra különösen izgalmas és érdekes élmény volt , amiatt elsősorban, mert Eszti kollégám, ő is fotós.

Egy workshopon ismerkedtünk meg, Nagy Hajni kismama workshopján, de már előtte is kedvelője voltam a fotós oldalának.  Egyszer aztán jött a felkérés, eljönnének hozzám Nagykanizsáról egy családi fotózásra.

A suszternak lyukas a cipője alapon, kevés családi képük volt, így főleg ilyen jellegű képeket szerettek volna, közös képeket a gyerekekkel, illetve Eszti magáról egy-két portrét. Olyan képeket amiket az ember nem tud  maga megcsinálni.

Nagyon izgultam előtte. Nagyon megtisztelő feladat egy szakmabelit fotózni, aki szintén bennfentes és nagy kihívás is.

Aztán az első képkockák után már nem izgultam. Éreztem, hogy működni fog. Szeretni való, harmonikus család az övék, Eszti pedig nemcsak profi fotós, hanem profi modell is, öröm volt fotózni őket. 

Köszönöm nekik ezúton is az élményt, a megtiszteltetést és bizalmat, köszönöm, hogy engem választottatok, hogy itt voltatok! :)

Eszti családi (1).jpg

Eszti családi (9).jpg

Eszti családi (33).jpg

Eszti családi (28).jpg

Eszti családi (42).jpg

Eszti családi (39).jpg

Eszti családi (35).jpg

Eszti családi (49).jpg

Eszti családi (48).jpg

Eszti családi (46).jpg

Eszti családi (52).jpg

Eszti családi (54).jpg

Eszti családi (14).jpg

Untitled-1.jpg

Eszti családi (43).jpg

Szerző: csakegypillanat  2013.10.16. 10:47 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csak1pillanat.blog.hu/api/trackback/id/tr65573288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása