Egy szívemhez nagyon közel álló, kedvenc fotózás képei következnek.

Persze mindegyik fotózás közel áll hozzám, és mindig az éppen aktuális a kedvenc, de ezek a képek mégis különlegesek egy kicsit számomra.

Esztivel már régóta készültünk a fotózásra. Sokat egyeztettünk előtte, megbeszéltük azt, hogy ez a sorozat az Ő kilenc hónapjukról fog szólni, az ő harmóniájukról és boldogságukról, ezért közösen találtuk ki milyen kellékeket fogunk használni, milyen típusú képek fognak születni.

Amitől különlegesek számomra ezek a képek, az az, hogy annyira maximálisan partnerek voltak mindenben, hogy öröm volt Velük együtt dolgozni. Eszti rengeteg kellékkel készült, Ők és a családjuk, saját kezűleg, gyönyörű filc betűket készített, hozott kisruhákat, játékokat, és a kedvencem a kis alma medál a nyakláncon.

Nagyon jó volt látni azt a hatalmas szeretetet és boldog várakozást amivel várják ezt a kicsi lányt, köszönöm, hogy engem választottatok megörökíteni a Ti csodátokat!

Kicsi Alma, nagyon várunk!1_2_1.jpg11_2.jpgeszti blog-25.jpg18 copy.jpgeszti blog-26.jpgeszti blog-23.jpgeszti blog-2.jpgeszti blog-30.jpgeszti blog-31.jpgeszti blog-43.jpgeszti blog-45.jpgeszti blog-2-2.jpg3_2.jpg8_2 copy.jpg9 copy.jpg37 copy.jpg20.jpg21 copy.jpg28 copy.jpg41.jpg38 copy.jpg46.jpg


eszti blog-.jpg

Szerző: csakegypillanat  2012.08.15. 23:19 Szólj hozzá!

Címkék: kismama Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://csak1pillanat.blog.hu/api/trackback/id/tr474714728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása