Szeretnék megosztani néhány információt azzal kapcsolatban, hogy mikor, és hol érdemes megörökíteni néhány fontos pillanatot, időszakot.

Újszülött kor: A leggyorsabban elmúló és mégis legemlékezetesebb napok ezek. A kisbabák magukban hordozzák azt a semmivel össze nem hasonlítható csodát, amit úgy hívnak SZÜLETÉS.

Ezeket a meghitt pillanatokat nagyon jó rögzíteni, életre szóló emlék a családnak.

A fotózásra a legjobb az 5.-14. nap valamelyike, ilyenkor a babák nagyon mélyes alszanak, könnyen készíthetők róluk gyönyörű felvételek. A fotózást ebben az időszakban a kicsi saját otthonában szoktam javasolni, neki így a legjobb, (épp elég változás van ilyenkor az életében, nem kell még egy másik helyszínnel terhelni őt) és ez  legfontosabb. Amit kérni szoktam, hogy legyen a lakásban egy olyan helysiég ahol van egy nagyobb ablak, és ez előtt egy kis hely. Semmi más nem kell, én viszem a gyönyörű kötött-horgolt kellékeket, babagubókat, takarókat, illetve a hősugárzót, mert ami még nagyon fontos, hogy meleg legyen, a kicsi jól érezze magát.

Ilyenkor is arra törekszem, hogy a baba nyugalmát semmi ne zavarja meg, pont ezért a fotózás 2-3 órán kersztül is eltarthat.

Ülni tudó baba: Ez a következő nagy ugrás a baba életében, ilyenkor a fotózás már nálam (Mosonmagyaróváron) a kis stúdiómban történik. Rengeteg háttér, kellék áll a rendelkezésre, sok játékom van ami leköti a gyerekek figyelmét, a kicsik nagyon szokták élvezni a fotózást.

Járni tudó babák: Ilyenkor már sok alkalom adhat okot fotózásra. Lehet születésnap, karácsony, húsvét, vagy csak úgy, mert éppen kedvünk van hozzá. :)

Ha a szülők is elkísérik a gyerekeket, szoktam javasolni, hogy készüljön egy-két közös családi kép is, úgyis olyan riktán van erre alkalom, hogy a család mindegyik tagja egy képen szerepeljen.

A fotózásra hozhattok mindent amit gondoltok, kedvenc ruhák, játékok, van lehetőség átöltözésre. Nekem is vannak kiegészítőim, kislányoknak gyönyörű fodros szoknyák, hajpántok, hajdíszek, koronák és egyéb csajos dolgok, kisfiúknak sapik, nyakkendők, ingecskék.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, ha közben még beugrik valami frissítek. Ha van kérdés, nyugodtan kérdezzetek!

Szerző: csakegypillanat  2012.04.01. 19:40 Szólj hozzá!

Címkék: információ fotózásról

A bejegyzés trackback címe:

https://csak1pillanat.blog.hu/api/trackback/id/tr874354455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása