Milánt fotóztam pocakban is http://csak1pillanat.blog.hu/2012/05/31/szilvi_34, ezért is nagy öröm volt nekem, hogy megörökíthettem első napjaiban.

Gyönyörű, kisimult, nyugodt kisbaba Milán, mégis a fotózás kicsit elhúzódott.

Talán amiatt, mert pont aznap, hangos útmunkák folytak egész nap a ház előtt, ami zavarta egy kicsit a nyugalmat, vagy azért, mert Milán már elmúlt két hetes pár nappal, és már érzékelte a kicsit megváltozott helyzetet körülötte, nem tudom.

Mindenesetre nehezen adta meg magát, miközben aludt is, folyamatosan résen volt , még most is mosolyognom kell, mikor eszembe jut mennyire tartotta magát, és még a legkisebb próbálkozásaimnál is rögtön visszarendeződött az eredeti pózba. :)

Köszönöm Szilvinek a türelmet, remélem a képek kárpótolják a hosszas várakozásért. 1_2.jpg2_2.jpg4.jpg10_1.jpg11_1.jpg3_1.jpg9_2.jpg

 

 

Szerző: csakegypillanat  2012.08.06. 00:23 Szólj hozzá!

Címkék: Címkék bsbák

A bejegyzés trackback címe:

https://csak1pillanat.blog.hu/api/trackback/id/tr844697580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása